Ontwerp en verstuur zelf je e-mail nieuwsbrieven

arrow

EasyMail Pro e-mailnieuwsbrieven software.
Eenvoudig in gebruik en toch professioneel!

Ontwikkeld voor het MKB, krachtige marketingfuncties, persoonlijke support, 99% deliverability, Nederlandstalige interface, SMS, Award winning (online)marketingsoftware 2013.

Eenvoudig een
nieuwsbrief maken

tumbs-up

Met de drag & drop editor is een e-mail nieuwsbrief maken nog nooit zo makkelijk geweest. De nieuwsbrief is ook gelijk responsive en wordt dus op elk apparaat correct weergegeven.

 

Support zoals het hoort.
Zoals jij het wil

support

Voor alle gebruikersvragen is onze helpdesk op alle werkdagen telefonisch bereikbaar. Zij zorgen ervoor dat je de software optimaal kan gebruiken en je campagnes perfect worden verstuurd.

 

Geen technische
kennis nodig

ervaringen

Om ons e-mailing nieuwsbrief systeem optimaal te gebruiken heb je geen specifieke programmeerkennis nodig. De handleidingen, instructie-video’s en de helpdesk zijn allemaal Nederlandstalig.

 
holland-America-line
“Wij hebben bewust voor EasyMail PRO gekozen. De applicatie is zeer uitgebreid maar toch heel eenvoudig te gebruiken, de samenwerking met Mailexpert is vanaf begin af aan erg prettig verlopen. De service die wordt geboden is uitstekend.”
Holland America Line
gemeente-Amsteveen
“Wij zijn erg enthousiast over EasyMail PRO. De editor van de nieuwsbrief software is eenvoudig in gebruik om een goede, professionele nieuwsbrief te maken. De helpdesk is vriendelijk, uitermate deskundig en zorgt altijd voor een vlotte service.”
Gemeente Amstelveen